Comanda Telefonica:0748.888.195, 0743.027.065, 0740.025.858 Program comenzi telefonice Luni - Vineri: 08:00 – 16:00,  Email:comenzi@wepack.ro

Transport gratuit

de la 500 lei

Livrare Rapida

in 2-4 zile

Plata

Ramburs sau OP
Total0 produs(e) -0,00Lei
Grilă
Listă
Cutie Cartofi Natur
Cutie Cartofi Natur3 Dimensiuni disponibileCutie ideala pentru cartofi sau alte produse alimentare din categoria restaurante, cofetarii, patiserii, fast-food etc.Produs în conformitate cu reglementările europene și române în materie de ambalaj și med..
Cutie pentru burger (3 marimi) este destinată mâncării sau altor alimente rapide. Confecționat din carton alb reciclabil. Autoasamblare (nu necesită lipire).Mai este si cutie meniu burger.Toate din gama City foodCutiile se pot personaliza ..
Cutie Carton Burger Natur
Cutie pentru burger (3 marimi) este destinată mâncării sau altor alimente rapide.Confecționat din carton alb reciclabil. Autoasamblare (nu necesită lipire).Mai este si cutie meniu burger.Toate din gama burger natur.Cutiile se pot personaliza&nbs..
Cutie Carton Kraft Wrap
Cutie Carton Kraft WrapCutie Carton pentru diferite tipuri de produse alimentare din categoria restaurante, cofetarii, patiserii, fast-food etc.Acese cutii sunt ideala pentru sandwich-uri, clatite, kebab sau alte produse asemenatoare.Produs în confor..
Cutie meniu pentru burger  este destinată mâncării sau altor alimente rapide.Confecționat din carton alb reciclabil. Autoasamblare (nu necesită lipire).Toate din gama City foodCutiile se pot personaliza ..
Cutie Meniu Burger Natur
Cutie meniu pentru burger  este destinată mâncării sau altor alimente rapide.Confecționat din carton alb reciclabil. Autoasamblare (nu necesită lipire).Toate din gama NaturCutiile se pot personaliza ..
Tavite Street Food Natur 4 Dimensiuni disponibileTavite Street Foot destinate mancarurilor gata, produselor alimentare sau prajituri din categoria restaurante, cofetarie, patiserie, fast-food etc.Produs in conformitate cu reglementarile europene..
Caserole Burger BIO Trestie de Zahar2 Modele disponibileCaserole ideal pentru burger din categoriile restaurate, catering, livrari, patiseri cofetarie etc.Material folosit: trestie de zahar.Caserolele sunt 100% biodegradabile.Produs in conformitate c..
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)