Total0 produs(e) -0,00Lei
Grilă
Listă
Crema de curatare cu microparticule pentru suprafete multiple ...
Detartrant pentru instalatiile sanitare, WC. Detergent deodorant parfumat care are ca efect pe linga eliminarea murdariei organice si efect odorizant. Folosirea in mod constant a acestui produs are ca efect eliminarea mirosurilor neplacute .Formula s..
Detergent detartrant parfumat spumant ptr baie...
Solutie pentru curatarea si lustruirea tuturor suprafetelor din baie,suprafetelor rezistente la acizi,un produs conceput pentru indepartarea urmelor de calcar,urme de grasime si alte urme de murdarie de pe suprafete de inox.Se utilizeaza ca atare,pul..
Produs recomandat pentru curatarea si lustruirea obiectelor din inox, de la obiecte de bucatarie pana la suprafete mari de inox, usi de lift, balustrade de inox, etc.Detergent activ ce asigură o curatare si lustruire perfectă.Se utilizeaza nediluat.S..
Detergent universal concentrat cu acțiune rapidă pentru îndepărtarea petelor dificile (cerneală ). Produs esential pentru mobilierul de birou, bănci, dulapuri, bănci scolare, telefoane si în general pentru obiectele cu învelit din plastic sau sinteti..
Stray Pentru Luciu Inox
Spray pentru luciu Inox...
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)