Comanda Telefonica:0762418389, Program comenzi telefonice Luni – Vineri: 08:00 – 16:00,  Email:contact@wepack.ro

Transport gratuit

de la 500 lei

Livrare Rapida

in 2-4 zile

Plata

Ramburs sau OP
Total0 produs(e) -0,00Lei
Grilă
Listă
- Cif curata murdaria si praful de pe suprafetele din lemn-Potrivit pentru pardoseli din lemn-Suprafetele din lemn raman stralucitoare, ca noi-Nu necesita clatire..
Detergent automat spumare redusa ptr toate tipurile de pardoseli dure...
Detergent concentrat pentru spălarea pardoselilor din lemn...
Degresant forte suprafete tari.Datorita concentratiei mari de substanta activa, produs conceput special pentru indepartarea uleiurilor, grasimilor, din industria alimentara: prelucrarii carnii, lactatelor, fabrici de inghetata, abatoare etc.Este dest..
Produs concentrat pentru curatirea si intretinera pardoselilorProdusul curata , improspateaza ,revitalizeaza si protejeaza pardosele (marmura, gresie, linoleum etc), Conţine parfum de lavandă care lasă o prospeţime de durată. Curăţă fară a lasa urme ..
Detergent puternic pentru pardoseli, utilizat la întreţinerea zilnică şi pentru curăţarea suprafeţelor foarte murdareProdusul curata , improspateaza ,revitalizeaza si protejeaza pardosele (marmura, gresie, linoleum etc),Are un puternic parfum de port..
Detergent puternic pentru pardoseli, utilizat la întreţinerea zilnică şi pentru curăţarea suprafeţelor foarte murdare.Produsul curata , improspateaza ,revitalizeaza si protejeaza pardosele (marmura, gresie, linoleum etc).Are un puternic parfum floral..
Detergent puternic pentru pardoseli, utilizat la întreţinerea zilnică şi pentru curăţarea suprafeţelor foarte murdare.Produsul curata , improspateaza ,revitalizeaza si protejeaza pardosele (marmura, gresie, linoleum etc). Are un puternic parfum fresh..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)