Descriere
Caserolele pentru inghetata sunt recipiente speciale folosite pentru a ambala si servi inghetata. Aceste caserole sunt ideale pentru a mentine inghetata la o temperatura scazuta si pentru a preveni contaminarea si absortia mirosurilor nedorite.
Caserolele pot fi folosite pentru a servi inghetata in mod convenabil, iar optional sunt prevazute cu capace pentru a proteja inghetata de contaminare.
In industria alimentara, caserolele sunt folosite pentru a ambala si a vinde inghetata in gelaterie, restaurante, cofetarie, patiserie, fast-food etc. sau pentru livrarea la domiciliu.
Aceasta caserola este disponibila in 2 variante:
- Caserola inghetata neagra 250 CC, R100*53,35 mm;
- Caserola inghetata transparenta 250 CC, R100*53,35 mm.
Caserolele pot veni insotite, optional, de capac care se inchide etans. Acestea au o dimensiune de 105 x 30 mm.
Atat caserola, cat si capacul se comercializeaza in set de 300 de bucati per cutie.
Caserolele pentru inghetata sunt ideale pentru a mentine inghetata la o temperatura potrivita si pentru a asigura o prezentare curata si igienica atunci cand este servita clientilor.