Descriere
Formele rotunde pentru copt sunt folosite pentru a coace prajituri, clatite, briose si alte produse de patiserie intr-o forma circulara. Aceste forme sunt convenabile si usor de folosit, deoarece permit coacerea uniforma a alimentelor si pot fi aruncate dupa utilizare, fara a fi necesara curatarea lor.
Aceste forme sunt fabricate din hartie speciala, care este tratata pentru a fi rezistenta la temperaturi ridicate de coacere. Este laminata pentru a preveni patrunderea grasimilor si a umiditatii, dar si pentru a nu se lipi produsul de forma.
Formele rotunde pentru copt din hartie vin intr-o varietate de dimensiuni, astfel incat sa puteti alege dimensiunea potrivita pentru prajitura sau briosele pe care doriti sa le preparati:
- 250/ 45 mm, se achizitioneaza in set de 100 de bucati;
- 170/ 55 mm, se achizitioneaza in set de 100 de bucati;
- 170/ 35, se achizitioneaza in set de 100 de bucati;
- 200/ 35, se achizitioneaza in set de 100 de bucati;
- 300/ 45, se achizitioneaza in set de 100 de bucati;
- 200/ 65 mm, se achizitioneaza in set de 100 de bucati.
Aceste forme sunt pre-taiate si pregatite pentru utilizare. Pur si simplu asezati-le in tava de copt, umpleti-le cu aluatul sau amestecul pentru prajituri si coaceti dupa indicatiile retetei.
Una dintre avantajele formelor de copt din hartie este ca alimentele coapte se desprind usor de peretii hartiei, astfel incat sa fie mai usor sa le scoateti din forme fara sa se rupa.
Forma rotunda pentru copt este ideala pentru coacerea prajiturilor si placintelor, si transforma intregul proces intr-unul usor si rapid.